Schimbări în conducerea executivă a Electrica. Mai sunt locuri vacante

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Esential, Semnal
Prima Pagina Energie Electrica si termica Schimbări în conducerea executivă a Electrica. Mai sunt locuri vacante

Între două ședințe AGA, la Electrica se iau măsuri organizatorice, printre care și unele schimbări în conducerea executivă a Electrica, care au fost operate recent. Noua echipă de directori nu este însă completă: mai sunt patru locuri vacante.
electrica
Cu excepția lui Ioan Roșca care își păstrează poziția de Director General, Consiliul de Administrație a aprobat repoziționările/schimbările de cadre. Anunțul făcut ulterior de companie a fost că CA a numit trei directori cu mandate de câte 4 ani, respectiv pe: Alexandra Romana Augusta Popescu Borislavschi – la Direcția de Strategie și Guvernanță Corporativă, Ramiro Robert Eduard Angelescu – la conducerea Direcției Vânzări și Gabriela Marin – la Resurse Umane.

Borislavschi conducea deja Direcția respectivă, Angelescu a fost promovat de pe poziția de Director General Adjunct al Electrica la șefia Direcției Vânzări, iar Gabriela Marin este nou coptată în echipă și numită la Resurse Umane. Marin este un executiv cu o experienţă de peste 16 ani în domeniul resurselor umane, a lucrat la BCR și OMV Petrom. Cei trei directori executivi își desfășoară, de la începutul lunii august, activitatea în baza contractelor de manadat, având astfel asigurate remunerații, cuprinse între 5.500 și 9.000 de euro și bonusuri aprobate de acționari.

Noua echipă va avea 8 directori, ceea ce înseamnă că mai sunt 4 locuri vacante, un consultant ocupându-se de recrutare, potrivit unor surse apropiate companiei.

Din conducerea executivă a Electrica, ce era formată din 10 directori, nu mai fac parte următorii: Emilia Elena Marin, Ioan Dumbravă, Marian Geantă, Marian Petre,Mariana Crișan,Corneliu Stan și Cosmin Pindichi.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *