Schimbări în managementul CEZ România și CEZ Vânzare

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Schimbări în managementul CEZ România și CEZ Vânzare

După 8 ani petrecuți la cârma companiei CEZ Vânzare, Mirela Dima preia activitatea
de reglementare din CEZ România, fiind responsabilă cu stabilirea strategiei de reglementare pentru grupul CEZ în România. Rolul de CEO al CEZ Vânzare va fi preluat de Cornelia Szabo, ca un pas binemeritat dupa mulți ani petrecuți în diferite activități și poziții cheie, informează CEZ România.

CEZ Galati

În 2016, managementul CEZ Vânzare va funcționa într-o nouă formulă, iar în cadrul CEZ România va fi implementată o nouă Direcție: Strategie de Grup și Agenda UE. Schimbarile apărute sunt menite să asigure o activitate și mai eficientă a echipei de conducere la nivelul întregului Grup, se menționează în comunicat.

Anul 2016 aduce totodată și schimbări în cadrul structurii organizatorice a direcțiilor din cadrul CEZ România. Direțtia Servicii Comune va fuziona cu Departamentul de Servicii Energetice, noua entitate urmând să fie condusă de Daniel Radut, unul din managerii care au acceptat de-a lungul timpului multe provocări în cadrul Grupului și care are o largă experiență în sectoare precum: financiar, operarea parcului eolian, retehnologizarea centralelor hidro și eficiență energetică.

De asemenea, schimbările vizează și Directia Strategie de Grup și Agenda UE, o direcție nou înființată, ce va fi condusa de Adrian Borotea, care va avea scopul de a defini strategia de Grup și a construi și consolida relația cu autoritățile europene.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *