Se caută avocați care să reprezinte Ministerul Energiei în fața Curții de Arbitraj Internațional a ICSID

Publicat pe Categorii Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Se caută avocați care să reprezinte Ministerul Energiei în fața Curții de Arbitraj Internațional a ICSID

Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri caută avocați pentru asistență și reprezentare juridică internațională în fața Curții de Arbitraj Internațional a Centrului Internațional pentru Reglementarea Diferendelor Relative la Investiții ( ICSID ).

large_image_5255-300x164

Procedura aplicată de minister este selecție de oferte pentru încheierea unui contract cadru de servicii de asistență și reprezentare juridică pe o perioadă de 4 ani, criteriul de atribuire find oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic. Data limită pentru depunerea ofertelor este 6 octombrie 2015.

Printr-un Ordin al Ministrului Energiei, din data de 17 septembrie, au fost aprobate Instrucțiunile referitoare la achiziția de servii de asistență și reprezentare juridică internațională a Ministerului în fața Curții de Arbitraj Internațional a ICSID.

La selecția ofertelor, primează avocații care au câștigat cel puțin o cauză în fața Curții de Arbitraj Internațional a ICSID. Un alt criteriu de selecție este numărul avocaților din echipă care au participat la procedura de arbitraj international și/sau la proceduri de mediere și conciliere internatională, precum și numărul avocaților care au prestat servicii juridice în litigii comerciale internaționale cu o valoare de 1.000.000 USD. Criteriu important este și oferta financiară, care va trebui să cuprindă onorarii defalcate pentru avocații consultanți, cei coordonatori, cei responsabili cu documentarea etc.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *