Se caută Director Procurement la Hidroelectrica

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Se caută Director Procurement la Hidroelectrica

Hidroelectrica organizează, în de 15.03.2016, concurs pentru ocuparea postului de Director Direcția Procurement . Acesta va fi subordonat Directorului General Adjunct  și va avea o echipă de 34 persoane, din care 13 angajați sunt în subordine directă la sediul din București și 21 salariați sunt în subordine operative în cele 7 sucursale ale companiei.

Directorul Direcției Procurement va elebora și coordona implementarea programului de achiziții la nivelul companiei, asigurând prioritizarea corectă și eficientă a derulării contractelor, având ca obiectiv principal reducerea costurilor și păstrarea standardelor de calitate. Totodată, este responsabil pentru eficiența politicii de achiziții și a utilizării bugetului.

La finele lunii februarie va avea loc concurs pentru pentru ocuparea postului de Manager Departamentul Strategie Investitionala-IPO, care se subordonează tot Directorului General Adjunct al Hidroelectrica S.A.. Acesta ar urma să coordoneze o echipă de 12 angajați în subordine directă la sediul din Bucuresti, fiind responsabil pentru definirea strategiei și politicii Hidroelectrica în vederea listării la bursă a IPO (Ofertei Publice Initiale).

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *