Se caută doi membri în Consiliul de Supraveghere pentru Transelectrica

Publicat pe Categorii Esential, Flux energetic
Prima Pagina Actual Esential Se caută doi membri în Consiliul de Supraveghere pentru Transelectrica

S.C. Quest Advisors S.R.L. și S.C. Transearch International S.R.L. au demarat procesul de recrutare a doi membri în Consiliul de Supraveghere al C.N.T.E.E. Transelectrica, anunțul pentru recrutare și selecție fiind publicat.

Pot depune candidaturi persoane fizice române sau străine, sau persoane juridice înregistrate în România sau în alte state. Criterii de recrutare şi selectare sunt următoarele: minim 10 ani experienţă profesională, dintre care minim 5 ani în funcţii de administrare/ conducere/ coordonare; absolvent(ă) de studii superioare; cunoaşterea limbii române si/sau a limbii engleze; experienţă a persoanelor fizice sau juridice în funcţii de administrare/ conducere/ coordonare în companii cu cifra de afaceri de minim 100 milioane euro sau 1000 de angajaţi sau deținerea unui rol-cheie în proiecte cu o valoare de minim 50 milioane euro. Persoanele juridice vor fi specializate în administrarea afacerilor din sectorul energetic, cu o experienţă de minim 5 ani.

În procesul de selecție, constituie avantaj: cunoaşterea limbii engleze;specializare/master în domeniile: management/ energetic/ juridic/ economic; cunoştinţe aferente legislaţiei din domeniul de activitate al întreprinderii publice; cunoştinte în domeniul pieţelor de capital şi relaţia cu investitorii;experienţă relevantă atât pe plan local cat si internaţional; experienţă în relaţia cu autorităţile publice, autorităţile de reglementare şi supraveghere din domeniul energetic; cunoştinţe de guvernanţă corporativă;viziune strategică demonstrată; profesionalism.

Cei interesați pot depune candidaturile şi documentele solicitate până pe data 25.09.2015.În urma procesului de selecţie, desemnarea membrilor in Consiliul de Supraveghere se face de către Adunarea Generală a Acţionarilor societăţii, la propunerea acţionarului Ministerul Economiei, Comertului si Turismului.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *