Se schimbă furnizorul de energie la Metrorex? Licitație lansată pe SEAP, ofertele se primesc până pe 6 mai

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Se schimbă furnizorul de energie la Metrorex? Licitație lansată pe SEAP, ofertele se primesc până pe 6 mai

Metrorex caută furnizor de energie electrică. A lansat o licitație pentru furnizarea de energie electrică, în valoare de 88.414.450 de lei (circa 18 milioane de euro), contract pentru un an, potrivit anunțului din sistemul electronic de achiziții publice, scrie clubferoviar.ro. Furnizorul actual este Getica 95.

Metrorex are un sistem de alimentare ce include 36 locuri de consum,  respectiv 81 puncte de măsură. Cantitatea totală de energie electrică estimată pentru 12 luni este de 215.000 MWh.

La evaluarea ofertelor se va ține seama de un criteriu complex, în cadrul căruia ponderea energiei electrice obtinută din surse de energie regenerabile în totalul cantității de energie ce va ofertată/furnizată (componenta de calitate) va cântări în proporție de 10%. Restul de 90% din punctaj va fi acordat pentru prețul ofertei (componenta financiară), prezintă clubferoviar.ro

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 6 mai 2021.

La licitația organizată în vara anului trecut de Metrorex, câștigată de Getica 95, au mai participat CEZ Vânzare, Hidroelectrica și Tinmar Energy.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *