Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Ștefan Constantin, are probleme. I s-a furat identitatea!

Publicat pe Categorii Esential, Flux energetic, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Ștefan Constantin, are probleme. I s-a furat identitatea!

O persoană necunoscută sună la prefecți și directorii din Hidroelectrica și cere bani și alte foloase necuvenite

Secretarul de stat din Ministerul Energiei, Ștefan Constantin, are probleme. I s-a furat identitatea! Este în atenția presei și nu numai, cu o plângere pe care a depus-o pentru furt de identitate.

“Vă aduc în atenție faptul că o persoană necunoscută care se dă drept persoana mea  – Ștefan Constantin – Secretar de Stat din Ministerul Energiei, sună la  prefecții de județ și la directorii din Hidroelectrica pentru a cere sume de bani și alte foloase necuvenite, inclusiv material”, a scris oficialul Ministerului Energiei pe facebook. El s-a adresat Prefecturilor de Județ, Sucursalelor Hidroelectrica și altor autorități din țară precum și  opiniei publice.

“Rog pe această cale, ca atunci când sunteți sunați de o persoană care se dă drept „Ștefan Constantin – Secretar de Stat din Ministerul Energiei” cerându-vă sume de bani și foloase necuvenite, să anunțați de îndată organele abilitate în vederea luării, cu celeritate, a măsurilor legale ce se impun în vederea pedepsirii acesteia”, a scris secretarul de stat.

“Țin să aduc la cunoștință celor care îmi folosesc numele și calitatea mea oficială cu scopul de a mă denigra și de a-mi produce prejudicii de imagine, că am sesizat deja organele abilitate. FurtuldeIdentitate= INFRACȚIUNE”, a anunțat Ștefan Constantin.❗️

Fost inginer la Complexul Energetic Oltenia, Ștefan Constantin a fost numit secretar de stat la Ministerul Energiei în urmă cu un an. La începutul anului în curs, presa din  Gorj scria, citând un deputat PSD,  că Secretarul de stat din cadrul Ministerului Energiei a fost lăsat fără atribuții!  „În vederea unei informări corecte și echilibrate a opiniei publice, vă comunic faptul că domnul Ministru al Energiei a „apreciat” ca eu să am atribuții doar pe domeniul – Relația cu Parlamentul, Sindicatele și Patronatele…pe care ulterior mi le-a retras pentru „presupuse motive”, adevăratul substrat al demersului fiind faptul că rosteam prea apăsat adevărul cu privire la diversele probleme evidente ale CE Oltenia ce puteau fi soluționate”, a scris Constantin Ștefan tot pagina sa de Facebook.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *