Șefi noi la Complexul Energetic Hunedoara

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Șefi noi la Complexul Energetic Hunedoara

Administratorul special  Codruţ Stănescu  a desemnat o nouă conducere la Complexul Energetic Hunedoara (CEH), urmare a anunuțului fostului  director general  Cosmin Chiuzan că nu mai doreşte prelungirea mandatului pe care l-a primit în urmă cu şase luni.

Complex-Energetic-HunedoaraNoul director general al companiei este Mihael Melczer, iar ca directori adjuncţi au fost numiţi Horia Giurgiu şi Petre Nica, anunță CEH printr-un comunicat. Nica este fost preşedinte al Sindicatului ‘Muntele’.

‘Pe fiecare dintre cei nominalizaţi mai sus îi recomandă o bogată experienţă profesională, competenţele dobândite fiind cele care au stat la baza însărcinării lor cu misiunea de a se implica  în realizarea proiectului de salvare a părţii viabile din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiază de susţinere şi încredere atât din partea administratorilor judiciar şi special ai Societăţii, cât şi a Ministerului Energiei’, se menționează în comunicat.

De la 1 noiembrie, la conducerea Departamentului Energie a fost numit fostul director al Termocentralei Mintia, Ioan Conț.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *