Șefi noi la Complexul Energetic Hunedoara

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Șefi noi la Complexul Energetic Hunedoara

Administratorul special  Codruţ Stănescu  a desemnat o nouă conducere la Complexul Energetic Hunedoara (CEH), urmare a anunuțului fostului  director general  Cosmin Chiuzan că nu mai doreşte prelungirea mandatului pe care l-a primit în urmă cu şase luni.

Complex-Energetic-HunedoaraNoul director general al companiei este Mihael Melczer, iar ca directori adjuncţi au fost numiţi Horia Giurgiu şi Petre Nica, anunță CEH printr-un comunicat. Nica este fost preşedinte al Sindicatului ‘Muntele’.

‘Pe fiecare dintre cei nominalizaţi mai sus îi recomandă o bogată experienţă profesională, competenţele dobândite fiind cele care au stat la baza însărcinării lor cu misiunea de a se implica  în realizarea proiectului de salvare a părţii viabile din cadrul Societăţii Complexul Energetic Hunedoara S.A., motiv pentru care beneficiază de susţinere şi încredere atât din partea administratorilor judiciar şi special ai Societăţii, cât şi a Ministerului Energiei’, se menționează în comunicat.

De la 1 noiembrie, la conducerea Departamentului Energie a fost numit fostul director al Termocentralei Mintia, Ioan Conț.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.