Șefii ANRE, la raport în Parlament. Mâine, se prezintă Raportul de activitate pe 2018 în fața deputaților din 5 Comisii de specialitate

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Legislativ, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic Șefii ANRE, la raport în Parlament. Mâine, se prezintă Raportul de activitate pe 2018 în fața deputaților din 5 Comisii de specialitate

Conducerea Autorității Naționale  de Reglementare în domeniul Energiei – ANRE  va prezenta mâine, 4 decembrie, raportul de activitate pentru 2018 în fața deputaților din 5 Comisii de specialitate.

Dezbaterea şi analiza rapoartului mai sus menţionat va avea loc miercuri, 4 decembrie 2019, începând cu orele 13:30, în sala ”Depturilor Omului”, nivel P.

În vederea îndeplinirii obligaţiilor de raportare cuprinse în prevederile art.1, alin.(4), alin.(5) şi alin.(7) din Legea nr. 160/2012 pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 33/2007 privind organizarea şi funcţionarea Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 685 din data de 3 octombrie 2012, Comisia pentru industrii şi servicii a Camerei Deputaţilor, Comisia pentru energie, infrastructură energetică şi resurse minerale a Senatului, Comisia economică, industrii şi servicii a Senatului, Comisia pentru buget, finanţe, activitate bancară şi piaţă de capital a Senatului, Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor, au fost sesizate pentru dezbatere şi analiză cu Raportul anual de activitate pentru anul 2018 a Autorităţii Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei, potrivit unui anunț publicat pe site-ul Camerei Deputaților.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *