Seniorii Energiei. Dialoguri de suflet

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Seniorii Energiei. Dialoguri de suflet

Istoria energeticii românești traită pe viu și povestită de personalitățile intervievate reprezintă o carte deschisă și adevărate lecții de viață pentru tânăra generație de astăzi și potențialii lideri energeticieni de mâine, și-a prezentat Elena Ratcu cartea „Seniorii energiei. Dialoguri de suflet“, cu ocazia lansării. La evenimentul plin de lumină și emoție, au participat o parte din seniorii energiei intervievați de autoare, oferind audienței momente de înaltă trăire.

293_122346_1

Elena Ratcu este în primul rând un OM FRUMOS, o admir și o stimez foarte mult pe această doamnă dragă mie, care pe parcursul carierei mele jurnalistice s-a dovedit un comunicator remarcabil cum puțin reușesc și își doresc să fie. Timp de 5 ani, a ocupat funcția de director al Direcției de Comunicare și Relații Publice la RENEL și CONEL, după care pe parcursul a 10 ani a fost Secretarul General al CN Transelectrica SA. Din anul 2011 este consilier în cadrul Asociației CNR-CME și managerul programului „Viitorii Lideri Energeticieni din România – VLER“.

12091160_537213416434411_1600302947883602619_o

Felicitări Elena Ratcu pentru interviurile valoroase pe care ni le oferi în cartea ta! Aștept cu interes următoarele dialoguri de suflet…


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *