Soluţii inovatoare de energie de la E.ON

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Soluţii inovatoare de energie de la E.ON

E.ON a pregătit clienților săi mai multe soluții inovatoare de energie. E.ON Drive este noua soluţie de mobilitate electrică oferită de E.ON. Aceasta cuprinde o gamă completă de staţii de încărcare pentru maşini electrice, dar şi servicii: de la consultanţă pentru personalizarea soluţiilor, până la mentenanţă şi sisteme moderne de facturare.

Panourile fotovoltaice reprezintă soluţia de producere a energiei electrice din sursă solară, iar E.ON Life este un pachet dedicat clienţilor care caută mai mut decât o centrală termică. Astfel, E.ON Life Smart conţine cea mai performantă centrală în condensare, acţionată prin intermediul unui termostat smart TADO, care permite reducerea consumului cu până la 30%, precum şi servicii tehnice complete.

E.ON ServExpress este o soluţie de  asistenţă tehnică 24/7 şi intervenţii rapide în cazul defecţiunilor la centrala termică sau la instalaţia electrică, iar E.ON Duo este un pachet avantajos care oferă integrat electricitate şi gaze naturale, oferind simplitate şi flexibilitate în gestionarea contractului de energie.

„Zilnic ne lăsăm antrenaţi în acest ritm ameţitor al vieţii şi, uneori, este bine să facem acest lucru. Dar adevărul este că toţi avem nevoie de acel loc care ne încarcă cu o stare de bine şi care ne ajută să evoluăm, adică avem nevoie de zona de confort. Ea stă la baza progresului personal pentru că este locul în care îndrăznim să încercăm orice, cu ce ştim deja să facem şi avem curajul de a face lucrurile diferit, pentru a face o diferenţă. Rolul nostru, al E.ON, este acela de a-i ajuta pe clienţi să se bucure din plin de zona lor de confort, oferindu-le soluţii inovatoare de energie”, afirmă Claudia Griech, directorul general adjunct al E.ON România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *