Stadionul Arena Națională, pregătit pentru turneul UEFA EURO 2020. E.ON Energie România a modernizat instalația de nocturnă

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Stadionul Arena Națională, pregătit pentru turneul UEFA EURO 2020. E.ON Energie România a modernizat instalația de nocturnă

E.ON Energie România a realizat lucrările de modernizare a instalației de nocturnă a stadionului Arena Națională din București, în cadrul unui proiect mai amplu, care a vizat pregătirea pentru turneul UEFA EURO 2020, anunță compania.

Lucrările au urmărit îmbunătățirea nivelului de iluminat, astfel încât nocturna stadionului să fie conformă cu cerințele UEFA.

Ghidul UEFA prevede pentru stadioane de calitate ca sistemul de iluminat să fie configurat în aşa fel încât întreaga suprafaţă de joc să fie iluminată în mod egal, fără zone în umbră şi, de asemenea, trebuie să integreze niveluri de iluminat conforme cu cerinţele pentru transmisiunile HD TV.

Realizarea proiectului, care a venit în completarea nocturnei existente, a implicat lucrul la înălțime cu alpiniști utilitari, adăugarea a 60 de noi aparate de iluminat LED pe structuri metalice dedicate, proiectarea și montarea de instalații electrice, realizarea de teste etc, se prezintă în comunicatul E.ON Energie Romania. La finalul a 4 săptămâni de lucrări de execuție, o echipă de experti UEFA a verificat parametrii luminotehnici ai nocturnei modernizate. Pe lângă avantajele bine cunoscute ale tehnologiei de iluminat LED, noua instalație este cu atât mai performantă deoarece permite și integrarea cu sisteme de automatizare.

Stadionul Arena Națională are o capacitate de 54.000 de locuri și a fost dat în folosință în anul 2011. În cadrul turneului final UEFA EURO 2020, care se desfășoară în perioada 11 iunie-11 iulie, Bucureștiul va găzdui patru partide, trei din grupa C și o optime de finală.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *