Stanciu, Transelectrica: Suntem bine pregătiți de iarnă. Derulăm un program de control pe liniile electrice aeriene

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Stanciu, Transelectrica: Suntem bine pregătiți de iarnă. Derulăm un program de control pe liniile electrice aeriene

Rețeaua Electrică de Transport gestionată de Transelectrica este pregătită pentru trecerea vârfului de iarnă 2020-2021 în condiții de siguranță și continuitate în alimentare, a declarat Marius Stanciu, membru al Directoratului CNTEE Transelectrica, la conferința organizată de Focus Energetic, pe tema „Provocările iernii 2020 – 2021 pentru Sistemul Energetic Național”.

„Suntem bine pregătiți de iarnă. Am implementat un program de monitorizare pentru trecerea vârfului de iarnă, cu termene pe care le respectăm. Am luat toate măsurile necesare în ceea ce privește pregătirea instalațiilor. Am dat deja dispoziții în toate stațiile pentru verificări și inspecții, în special a echipamentelor precum unitățile de transformare. În plus, avem în derulare la această oră un program de control pe liniile electrice aeriene. Urmărim cu atenție ca mentenanța instalațiilor Transelectrica să se realizeze în conformitate cu planul elaborat. De asemenea, lucrările de mentenanță minoră vor continua și în perioada următoare, având în vedere că vremea permite acest lucru”, a precizat Stanciu.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *