Starace: Enel a făcut pasul către o economie circulară, bazată pe surse regenerabile

Publicat pe Categorii Flux energetic, Stiri externe
Prima Pagina Actual Flux energetic Starace: Enel a făcut pasul către o economie circulară, bazată pe surse regenerabile

La prezentarea „Manifestului din Assisi pentru o economie la scară umană împotriva crizei climatice”, Francesco Starace, CEO, a confirmat angajamentul Enel către o economie orientată către combaterea crizei climatice.

Manifestul este  promovat atât de către Francesco Starace, cât și de președintele Fundației Symbola, Ermete Realacci, Păzitorul Sfintei Mănăstirii, Părintele Mauro Gambetti și directorul revistei San Francesco, Părintele Enzo Fzei climatice. În cadrul evenimentului, la care au participat premierul italian Giuseppe Conte și președintele Parlamentului European, David Sassoli, precum și unii dintre cei mai importați executivi din țară, Starace a comentat: „De ceva timp, Enel a făcut pasul către o economie circulară, bazată pe surse regenerabile. Rezultatele pe care le-am obținut în acești cinci ani, dublând valoarea companiei și ajungând la o scară globală, arată că urmărirea cu curaj și hotărâre a acestui demers este o alegere logică și rațională și îi invit pe toți să facă la fel”.

Manifestul de la Assisi, care are peste 2.000 de semnatari, are ca scop promovarea combaterii schimbărilor climatice cu contribuția celor mai bune forțe tehnologice, instituționale, politice, sociale, precum și culturale și, mai ales, cu participarea cetățenilor, pentru construcția unei lumi mai sigure și mai civice.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.