Start la recrutări pentru Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Start la recrutări pentru Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica

Ministerul Energiei a demarat procedura de selecție pentru șase poziții de membru în Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica, în conformitate cu prevederile ordonanței privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice.

hidroelctrica„Astăzi (miercuri — n. r.) am dat drumul poate la cea mai importantă recrutare din ultimii ani în sectorul energetic, la Hidroelectrica. Îmi doresc foarte tare ca la Hidroelectrica să avem o competiție acerbă pentru Consiliul de Supraveghere. Îmi doresc ca la Hidroelectrica să avem poate cele mai bune minți ale sectorului antreprenorial românesc, care să-și dorească, alături de administrația publică și de Ministerul Energiei, să facă din această companie ceea ce Hidroelectrica merită să fie, și anume nu numai un lider național în domeniu, ci și un lider regional’, a declarat ministrul Victor Grigorescu, la un forum pe teme economice, citat de Agerpres.

Compania Transearch Internațional SRL asistă Ministerul Energiei în acest proces de recrutare.

Potrivit anunțului de recrutare publicat pe site-ul ministerului Energiei ,pot depune candidaturi persoane fizice române sau străine, respectiv persoane juridice înregistrate în România sau în alte state, cu experiență în activitatea de administrare/management a unor întreprinderi publice sau a unor societăți din domeniul de activitate al întreprinderii publice.

Criteriile de recrutare și selectare necesar a fi îndeplinite cumulativ sunt: absolvent(ă) de studii superioare cu diplomă de licență; minimum 10 ani de experiență profesională; minimum 5 ani de experiență în funcții de administrare/ conducere/ coordonare dintre care minim 3 ani în companii/societăți cu cifră de afaceri de minim 200 milioane de euro sau minim 2000 de angajați sau minim 5 ani de experiență în consultanță dintre care minim 3 ani de experiență în conducerea/ coordonarea unor proiecte cu o valoare/cu un buget de minim 200 milioane de euro. Candidații nu trebuie să aibă antecedente penale și să aibă o bună reputație personală și profesională integritate și profesionalism.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *