Ștefan-Alexandru Frangulea este noul CFO interimar al grupului Electrica. Mandatul lui Mihai Darie a încetat

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Ștefan-Alexandru Frangulea este noul CFO interimar al grupului Electrica. Mandatul lui Mihai Darie a încetat

Noi schimbări în conducerea Electrica. Compania informează că, în data de 3 ianuarie 2022, contractul de mandat de Director Financiar al lui Mihai Darie înceteaza efectiv, prin ajungerea la termenul de patru ani.

Totodată, în cadrul sedintei din 3 ianuarie 2022, Consiliul de Administrație a hotărât numirea lui Stefan-Alexandru Frangulea, în calitate de director executiv interimar Direcția Financiară, începand cu data de 4 ianuarie 2022 și până la 31 decembrie 2022.

Stefan-Alexandru Frangulea are o experienta de peste 20 de ani in sectoarele financiar-bancar si energetic, in domenii precum: servicii bancare pentru corporatii, trezorerie corporatista, finante corporative, strategie, piete financiare si de capital, management general, dezvoltarea afacerii, in pozitii executive si de management. In februarie 2018,  Frangulea s-a alaturat echipei Electrica, ocupand pozitia de Director Departament Trezorerie. De asemenea, din primavara anului 2019 dl. Frangulea a fost membru al Consiliilor de Administratie ale celor trei filiale de distributie a energiei electrice din cadrul Grupului Electrica, SDEE Transilvania Nord SA, SDEE Transilvania Sud SA si SDEE Muntenia Nord SA. In prezent, in urma fuziunii celor trei filiale, la sfarsitul anului 2020,  Stefan-Alexandru Frangulea este membru al Consiliului de Administratie al Societatii Distributie Energie Electrica Romania S.A.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *