Teau rămâne la șefia Transelectrica până la finele lunii mai

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Teau rămâne la șefia Transelectrica până la finele lunii mai

Transelectrica este condusă în continuare de Ion-Toni Teau.  Compania informează acţionarii şi investitorii că în data de 19 aprilie 2017, Consiliul de Supraveghere, având în vedere renunțarea lui Ion-Toni TEAU la mandatul încredințat de membru și președinte al Directoratului CNTEE “Transelectrica” S.A. începând cu data de 26 aprilie 2017, i-a solicitat acestuia încetarea Contractului de mandat nr. C419/13.11.2014, cu acordul părților, la data de 31 mai 2017.

“Domnul Ion-Toni TEAU, membru și președinte al Directoratului Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice „Transelectrica” –SA, a acceptat în data de 21 aprilie 2017 solicitarea Consiliului de Supraveghere, Contractul de mandat al acestuia, de membru și președinte al Directoratului CNTEE “Transelectrica” S.A., urmând să înceteze la data de 31 mai 2017”, se precizează într-un raport al companiei transmis BVB.

Cu  câteva luni înainte de expirarea mandatului, Ion Toni Teau şi-a dat demisia, invocând motive personale. Mai multe avarii au avut loc în reţeaua administrată de Transelectrica, în ultimul an. Cea mai recentă a avut loc pe 5 martie în Valea Jiului, inclusiv în exploatările miniere au rămas fără curent timp de 11 minute. Ion Toni Teau a fost numit  preşedinte al Directoratului Transelectrica în mai 2014, după ce anterior a fost preşedinte al Consiliului de Supraveghere al companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *