Telemuncă pentru un număr mai mare de angajați ai Transelectrica după ce un membru al Directoratului a fost infectat cu Covid-19

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Telemuncă pentru un număr mai mare de angajați ai Transelectrica după ce un membru al Directoratului a fost infectat cu Covid-19

În cursul zilei de miercuri, 9 septembrie 2020, domnul Corneliu Bogdan Marcu, membru al Directoratului CNTEE Transelectrica SA, a informat telefonic conducerea Companiei cu privire la faptul că în cursul serii de 8 septembrie 2020 și-a făcut testul SARS COV2 și a fost depistat pozitiv, atât el, cât și soția dumnealui, rezultatul primindu-l astăzi, 9 septembrie, în jurul orei 12.00, precizează Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica. Marcu s-a autoizolat acasă împreună cu familia din cursul serii de 8 septembrie 2020.

Directoratul Companiei a informat de îndată Direcția de Sănătate Publică, prin email, cu privire la această situație, precizeaă compania.

În același timp, conducerea Transelectrica a dispus o serie de măsuri menite să asigure desfășurarea activității societății în condiții de siguranță și protejarea personalului.  O parte dintre salariații identificați că au intrat în contact direct în ultima perioadă cu Corneliu Marcu au fost testați în cursul zilei de astăzi, urmând ca celelalte contacte identificate să fie testate pe parcursul zilei de mâine. Toate testele făcute au fost negative. În seara zilei de 9 septembrie 2020 s-a efectuat o acțiune de dezinfecție prin nebulizare în sediul Executivului Companiei. Totodată, au fost asigurate  condiții de lucru în regim de telemuncă pentru un număr mai mare de angajați, astfel încât la birou să fie prezent strict personalul a cărui activitate nu poate fi desfășurată de la distanță.

De la începutul pandemiei, la nivelul CNTEE Transelectrica SA au fost și sunt implementate o serie de măsuri de protecție a personalului prin punerea la dispoziție a materialelor sanitare (măști, mănuși, soluții dezinfectante), inclusiv prin măsurarea zilnică, la începerea programului, a temperaturii corporale a salariaților, se specifică în comunicatul companiei.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *