Enel: Noi numere TelVerde fără taxe pentru clienții companiilor E-Distribuție

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Enel: Noi numere TelVerde fără taxe pentru clienții companiilor E-Distribuție

Companiile E-Distribuție Muntenia, E-Distribuție Banat și E-Distribuție Dobrogea anunță noile numere tip TelVerde, prin care clienții vor putea apela fără taxe centrele pentru relații cu clienții, din rețelele de telefonie din România.

Astfel,clienții vor putea intra gratuit în legătură telefonică cu centrul de relații cu clienții la 0800 070 888 pentru Regiunea Muntenia Sud, 0800 070 444 pentru Regiunea Banat și 0800 070 555 pentru Regiunea Dobrogea.

statie-enel-1

Pentru a facilita comunicarea cu clienții și pentru a preîntâmpina eventuale probleme, noile numere vor funcționa în paralel cu cele actuale, care rămân valabile, se precizează într-un comunicat transmis de Enel.

Toate companiile de distribuție ale Enel în România au adoptat denumirea E-Distribuție, după ce Enel Distribuție Banat și Enel Distribuție Dobrogea și-au schimbat numele în E- Distribuție Banat și, respectiv, E-Distribuție Dobrogea, comunică societatea Enel. E-Distribuție Muntenia a fost prima companie de distribuție a Enel din România care a adoptat, recent, noul nume. Schimbarea de nume a operatorilor de distribuție are în vedere alinierea la cerințele normative comunitare și naționale, care impun firmelor integrate din domeniul energiei să realizeze separarea legală, funcțională și contabilă a activităților de distribuție față de cele de furnizare și producție, inclusiv din perspectiva denumirii și a identității vizuale, astfel încât, din perspectiva consumatorului, să fie evitate confuziile și, în acest fel, să fie stimulată competitivitatea în piață, se afirmă în comunicatul transmis de Enel.

Cele trei companii gestionează și modernizează rețelele electrice din regiunile menționate, având ca obiectiv principal îmbunătățirea calității serviciului de distribuție. Firmele distribuie anual circa 15 TWh de electricitate printr-o rețea de peste 90.000 km.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.