Termoenergetica București face angajări: peste 70 de posturi vacante. Claudiu Crețu: Avem nevoie de oameni care știu sau care vor să învețe meserie

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Termoenergetica București face angajări: peste 70 de posturi vacante. Claudiu Crețu: Avem nevoie de oameni care știu sau care vor să învețe meserie

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) organizează concursurir pentru ocuparea mai multor posturi vacante de instalator (25), sudor (10), muncitor necalificat (25), electrician (10), zidar(2).

”Avem nevoie de oameni care știu sau care vor să învețe meserie. În ultimul an am organizat și am reluat numeroase concursuri, pentru a acoperi deficitul accentuat de personal cu care se confruntă, de mai mult timp, compania. Știm că piața muncii din Romania trece prin cea mai complexă perioadă din ultimii douăzeci de ani, iar deficitul de forță de muncă se accentuează, însă pentru rezolvarea problemelor acestui sistem este nevoie de personal specializat. Compania Municipală Termoenergetica București susține formarea profesională a muncitorilor necalificați, asigurând pregătirea, calificarea și mentoratul celor care își doresc un loc de muncă”, susține Directorul General CMTEB, Claudiu Crețu.

Înscrierea la concurs, se face până la data de 15 iulie 2022. Condiţiile de înscriere și participare la concurs se găsesc pe site-ul CMTEB S.A., accesând următorul link: https://www.cmteb.ro/anunturi-angajare.php, precum și la sediul companiei din strada Cavafii Vechi, nr. 15, sector 3, București.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.