The Diplomat – Bucharest organizează primul eveniment online “LeaderTalks in Energy”, pe 9 aprilie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic The Diplomat – Bucharest organizează primul eveniment online “LeaderTalks in Energy”, pe 9 aprilie

The Diplomat – Bucharest va organiza joi, 9 aprilie 2020, primul eveniment dintr-o serie de conferințe transmise online “LeaderTalks in Energy”. Conferința se va desfășura în intervalul orar 14.30 – 16.00.

Discuțiile din cadrul conferinței vor fi moderate de Valeriu Binig, Director, Regulatory and Antitrust, Enel, ce se va alătura autorităților și specialiștilor din mediul de afaceri din România ce participă la eveniment: Niculae Havrileț, secretar de stat în cadrul Ministerului Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Corina Popescu, CEO Electrica SA, și Silvia Vlăsceanu, general manager, ACUE, (Federaţia Patronală a Asociațiilor Companiilor de Utilități din Energie).

Seria de evenimente e-conferences își propune să vină în sprijinul comunității de afaceri și a sectorului energetic cu un produs media actualizat, adaptat la nevoile actuale de informare și care să sprijine în această perioadă provocările impuse de situația globală.

The Diplomat – Bucharest va anunța, în curând, platfoma, alături de modalitatea de conectare.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.