„The Power Table – Cum arată rezultatele financiare și cum investim”, pe 17 noiembrie

Publicat pe Categorii Evenimente, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic „The Power Table – Cum arată rezultatele financiare și cum investim”, pe 17 noiembrie

Pe data de 17 noiembrie 2021 ne vom intalni la a 4-a editie din acest  an a evenimentului „The Power Table – Cum arata rezultatele financiare  si cum investim” pentru a trece in revista, ca de obicei, rezultatele  financiare publicate de peste 30 de societati listate la Bursa de  Valori Bucuresti, atat pe Piata Principala, cat si pe AeRO. Totodata, ne vom intalni cu reprezentanti ai companiilor publice pentru a  discuta despre planurile acestora pe 2022, vom vedea care sunt  companiile care au anuntat ca vor veni la BVB in perioada urmatoare si  vom discuta despre valul de listari care a avut in acest an, ne spune Mircea Iliescu, Trainer & Financiar Advisor la BVBescu.ro

Dupa o serie de trimestre foarte bune, majoritatea companiilor listate la Bursa de Valori Bucuresti vor raporta in luna noiembrie rezultatele financiare la 9 luni pe anul 2021. Este un sezon care apartine, in mare masura societatilor listate pe Piata principala, emitentii din piata AeRO neavand obligatia de a publica raportari la Trimestrul III.

Dupa incheierea perioadei de raportari, pe data de 17 noiembrie 2021, aceste rezultate vor fi discutate, in cadrul celei de 4-a editii din acest an a evenimentului The Power Table – Cum arata rezultatele financiare si cum investim.

In cadrul evenimentului, se va discuta cu Stefan Musgociu, Specialist Business Development si Marketing la Bursa de Valori Bucuresti, despre cele mai noi listari si ce companii care se pregatesc sa vina la BVB in perioada urmatoare.

Listarile care au avut loc in 2021 vor fi analizate cu  Ovidiu – George Dumitrescu, CFA – Director General Adjunct Tradeville S.A si vor fi discu’ii despre cum se desfasoara un plasament privat si cum pot participa la el investitorii la Bursa de Valori Bucuresti.

Cu Catalin Chis – Director General, Presedinte al Consiliului de Administratie LIFE IS HARD | Work Soft se vor analiza rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale societatii si evolutia companiilor la care Life is Hard are detineri.

Dupa prezenta la evenimentul din luna mai, dedicat rezultatelor financiare pe Trimestrul I, Alexandru Stânean – CEO Teraplast S.A. revine in noiembrie la “The Power Table” pentru a discuta despre rezultatele financiare ale societatii la 9 luni, planurile de dezvoltare ale companiei pentru anul 2022 si pe plan intern si extern.

Ca de obicei, Mircea Iliescu – Trainer si Financial Advisor la BVBescu.ro va oferi o prezentarea detaliata a rezultatelor financiare publicate de cele mai importante companii listate la Bursa de Valori Bucuresti.

Mircea Iliescu precizeaza: “Teraplast S.A., OMV Petrom, Life is Hard, Erste Bank si BRD Groupe  Societe Generale si-au publicat deja rezultatele financiare la 9 luni,  insa majoritatea companiilor importante listate la Bursa de Valori  Bucuresti vor raporta in zilele de 11, 12 si 15 noiembrie. Cele 5 societati au obtinut rezultate bune si foarte bune, si este de  asteptat ca acest trend sa se mentina. Totusi, investitorii – care au  fost obisnuiti de catre companii in ultimele trimestre cu rezultate  bune si foarte bune – au asteptari ridicate. Din aceasta cauza, ei ar  putea fi dezamagiti daca rezultatele publicate ar fi „doar bune”.  Acestea ar putea genera un val de vanzari – asa cum s-a intamplat, de  pilda, in cazul Teraplast. Desi rezultatele publicate de societatea  din Bistrita au fost unele bune – cresteri de +40% atat ale cifrei de  afaceri cat si ale profitului raportat -, am asistat la un val agresiv  de vanzari din partea investitorilor dezamagiti, ca urmare a unor  asteptari nerealiste, si care a generat o corectie de -20% a cotatiei  TRP.

Un alt punct de interes vor fi raportarile companiilor care au tinut  sus interesul investitorilor in ultimul an, precum Medlife S.A.,  Nuclearelectrica S.A., Bittnet Systems, Agroland Business System,  Safetech Technologies sau Norofert S.A. Cotatiile unora dintre aceste  societati s-au corectat in ultimele luni, ca urmare a dezamagirii  unora dintre investitorii de retail, legata de faptul ca rezultatele  financiare publicate nu au fost semnificativ peste asteptari”.

Evenimentul The Power Table este organizat cu sprijinul Bursei de Valori Bucuresti, 2Performant S.A. si Life is Hard S.A., Evisara (partener tehnic), Financial Intelligence, Finzoom, NewMoney, InvestTenergy, Economistul.ro, Club Economic, Romania Durabila si Bucuresti Business, Prahova Business si Reusita TV (Parteneri media).

Accesul la eveniment este GRATUIT, dar necesita inscriere si confirmare din partea organizatorilor.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.