Tinerii împăduresc România. Luminița Durău: Ne propunem să plantăm 1 milion de copăcei

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic, Mediu
Prima Pagina Actual Flux energetic Tinerii împăduresc România. Luminița Durău: Ne propunem să plantăm 1 milion de copăcei

Ne propunem să plantăm 1 milion de copăcei, ne spune Luminița Durău, inițiatoarea proiectului „Să plantăm un pom”, care a ajuns la a cincea ediție și s-a transformat în proiectul  „Să împădurim România”.  La sfârșitul săptămânii trecute, Luminița cu tinerii energeticieni VLER și alți voluntari implicați au plantat 450 de puieți plopi la Canton Mocănașu în Giurgiu.

Proiectul, care a început în 2015, organizat de tinerii FEL din cadrul CNR-CME, este continuat de Phoenix Training, cu susținerea fiananciară a FEL România, Diana Kioko (Vanilissimo), XBody Luxury Studios și Cristina Melencu. Puieții, terenul și asistența tehnică au fost puse la dispoziție de Ocolul Silvic Giurgiu, cu ajutorul Directorului Giurea Cătălin și inginerului Cimpoeru Daniel.

Luminița, unul dintre primii membri #FELRomania, este profesoară de limba engleză. Iubește copiii, natura și este foarte implicată în acțiuni de CSR. Ea este sufletul acestei acțiuni de împădurire și reușește în fiecare an să adune iubitorii de mediu pentru a planta copaci.

Este angajamentul nostru, al tinerilor, în contextul schimbărilor climatice, dar, mai ales, este dorința noastră de a face bine naturii și oamenilor. Este vorba despre mediu, despre implicare, despre oameni inimoși și care lasă ceva în urma lor, ne spune Luminița Durău.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *