Tinmar Energy este Furnizorul de Ultimă Instanță nominalizat de ANRE pentru luna mai

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Tinmar Energy este Furnizorul de Ultimă Instanță nominalizat de ANRE pentru luna mai
  • Furnizorul de Ultimă Instanță nominalizat de ANRE pentru luna mai este Tinmar Energy, prețul de ultima instanță valabil fiind de 359 lei/MWh. Societatea va prelua toţi clienţii care, în luna mai 2021, ajung în situația de a nu avea asigurată furnizarea energiei electrice din nicio altă sursă, în condițiile Regulamentului aprobat prin Ordinul președintelui ANRE nr. 242/2020.

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Tinmar-150x150.png

Clienții care doresc încheierea unui contract cu un furnizor de ultimă instanță și al căror contract de furnizare a energiei electrice actual încetează, se pot adresa însă oricărui furnizor din lista prezentată de ANRE, respectiv: Electrica Furnizare, E.ON Energie, CEZ Vânzare, Enel Energie și Enel Energie Muntenia. În cazul în care clienții sunt beneficiari de serviciu universal, iar solicitarea acestora este anterioară datei de intrare în vigoare a contractului de furnizare a energiei electrice cu furnizorul de ultimă instanţă, contractul va fi încheiat la prețul din oferta de serviciu universal. În caz contrar, clientul este preluat de către furnizorul de ultimă instanţă la preţul de ultimă instanţă, conform reglementărilor în vigoare, precizează Autoritatea.

Prețul de ultimă instanță nu include: tarifele reglementate de distribuție, tariful de transport – componenta de extracție din rețea – TL, tarif serviciu sistem, contribuția pentru cogenerarea de înaltă eficiență, valoarea certificatelor verzi, acciza, tariful pentru energia reactivă și taxa pe valoarea adaugată.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *