Transelectrica asigură: SEN funcționează în parametri normali, având în vedere atât condițiile meteo dificile, cât și contextul epidemiologic COVID-19. Starea de sănătate a personalului este normală

Publicat pe Categorii Business, Esential
Prima Pagina Actual Esential Transelectrica asigură: SEN funcționează în parametri normali, având în vedere atât condițiile meteo dificile, cât și contextul epidemiologic COVID-19. Starea de sănătate a personalului este normală

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica anunță că Sistemul Electroenergetic Național funcționează în parametri normali, având în vedere atât condițiile meteo dificile din ultimele zile, cât și contextul epidemiologic COVID-19.

Personalul din Dispeceratul Energetic Național și cele cinci Dispecerate Teritoriale, precum și personalul care asigură funcționarea rețelei electrice de transport lucrează în condiții normale de operabilitate pentru menținerea siguranței în alimentare cu energie electrică. De asemenea, starea de sănătate a personalului Transelectrica este normală, precizează compania într-un comunicat.

„Rețeaua electrică de transport al energiei electrice are un rol esențial în continuitatea alimentării cu energie electrică și ne asumăm împreună responsabilitatea funcționării normale a acesteia. O facem cu seriozitate și implicare alături de profesioniștii Transelectrica din toată țara. Avem câteva sute de angajați care prin profesionalismul și prin responsabilitatea lor asigură zi de zi funcționarea în condiții de siguranță și continuitate a Sistemului Electroenergetic Național. Profesioniști mobilizați de un puternic simț al datoriei care lucrează atât în Dispecerul Energetic Național, în Dispeceratele Energetice Teritoriale, în Centrele de Teleconducere și Supraveghere Instalații, cât și în Centrele de Exploatare și în toate cele 81 de stații. Cu toții le suntem recunoscători pentru efortul lor comun și facem tot posibilul să-I protejăm în fața epidemiei. O mare parte a personalul Transelectrica, acolo unde activitatea permite, lucrează deja de la domiciliu, iar la nivelul Companiei se pune în aplicare și se îmbunătățește în permanență Planul de continuitate. În această perioadă de criză, fără precedent, Compania noastră depune toate eforturile pentru îndeplinirea misiunii sale de serviciu public“, a declarat Cătălin Nițu, Director General Executiv, Președinte al Directoratului CNTEE Transelectrica SA.

Personalul Transelectrica este mobilizat în permanență în vederea asigurării funcționării în condiții de siguranță a Sistemului Energetic Național, atât în ceea ce privește operarea sistemului cât și întreținerea rețelei de transport.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *