Transelectrica oferă 40.000 lei sinistraților în urma inundațiilor

Publicat pe Categorii CSR, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Transelectrica oferă 40.000 lei sinistraților în urma inundațiilor

Compania Națională de Transport al Energiei Electrice Transelectrica sprijină persoanele afectate de inundațiile din perioada iunie-iulie 2018, acordând, prin intermediul organizației Crucea Roșie, un ajutor umanitar total de 40.000 de lei.

Sursă foto: Ziarul Ceahlăul

Transelectrica a oferit sponsorizări pentru proiectele ”Sprijinirea victimelor inundațiilor 2018” și ”Uniți pentru comunitate – asistență umanitară post-dezastru, pentru victimele inundațiilor”,  implementate de Crucea Roșie Neamț și respectiv de Crucea Roșie Vrancea. Beneficiarii acestor proiecte sunt persoanele sinistrate din cele două județe, Neamț și Vrancea. Sumele acordate vor fi folosite pentru refacerea locuințelor și anexelor gospodărești afectate de viituri, precum și pentru distribuirea de alimente și îmbrăcăminte  familiilor sinistrate.

De asemenea, în aceeași linie a implicării sociale, Transelectrica a sponsorizat și proiectul ”Dăruim împreună”, realizat Crucea Roșie Tulcea, ce constă în distribuirea de alimente și produse igienico-sanitare familiilor nevoiașe din județul Tulcea.

”Ne bucurăm că putem fi alături de persoanele afectate de calamități naturale din ultima perioadă și le putem ajuta împreună cu voluntarii Crucea Roșie să-și reconstruiască viețile.  Este de datoria noastră să ne implicăm responsabil în problemele comunității și să oferim sprijinul nostru acolo unde este necesar, cu atât mai mult când este vorba despre acțiuni umanitare”, a declarat Adrian Constantin Rusu, Director General Executiv, Președinte al Directoratului Transelectrica.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *