Transgaz devine TransGasDigital. Proiect de 2.3 milioane lei pentru dezvoltarea abilităților digitale ale angajaților

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Transgaz devine TransGasDigital. Proiect de 2.3 milioane lei pentru dezvoltarea abilităților digitale ale angajaților

SNTGN Transgaz  implementează proiectul TransGasDigital, începând cu data de 28 iulie 2021, pe o perioadă de 18 luni.

Obiectivul general al proiectului constă în îmbunătățirea nivelului de cunoștințe și aptitudini digitale ale angajaților societății prin participarea la cursuri de formare profesională specializate, unde vor dobândi competențe de bază și avansate în domeniul tehnologiei informației, potrivit unei informări a companiei. Acesta este stabilit în conformitate cu obiectivul POCU AP 3/PI 10iii/OS 3.12 „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe/competențe/aptitudini aferente sectoarelor economice/domeniilor identificate conform SNC și SNCDI ale angajaților” și vine în sprijinul perfecționării angajaților companiei care își vor putea îndeplini mai eficient sarcinile de serviciu prin utilizarea unor aplicații digitale specifice activității lor.

Proiectul va permite formarea profesională specializată a unui număr de 180 de participanți, reprezentând un grup țintă de 132 de angajați ai companiei, unii dintre ei beneficiind de mai multe tipuri de cursuri în cadrul proiectului, se specifică în informare. Cunoștințele dobândite ca urmare a absolvirii cursurilor vor genera efecte pozitive pe termen lung: atât la nivelul salariaților care își vor îmbunătăți competențele digitale (de bază sau avansate), cât și la nivelul companiei prin creșterea competitivității și flexibilității Transgaz. Prin dezvoltarea abilităților digitale se facilitează inovarea și se creează premisele și cadrul adecvat pentru progresul tehnologic, vector important în adaptarea capacității Transgaz la dinamica sectorului energetic, sector cu potențial competitiv conform SNC, precizează reprezentanții Transgaz.

Valoarea totală eligibilă a proiectului este de 2.294.922,54 lei, din care finanțarea nerambursabilă este de 1.147.461,25 lei. Implementarea proiectului a început la data de 28.07.2021 și se va finaliza la data de 27.12.2022.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *