Tranzacție importantă pe segmentul de birouri. Hidroelectrica vrea să se plece din Tower Center International, reia căutările pentru închirierea unui nou spațiu pentru sediul central pe o perioadă de 10 ani

Publicat pe Categorii Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Tranzacție importantă pe segmentul de birouri. Hidroelectrica vrea să se plece din Tower Center International, reia căutările pentru închirierea unui nou spațiu pentru sediul central pe o perioadă de 10 ani

Se anunță o tranzacție importantă pe segmentul de birouri. Hidroelectrica, cel mai mare producător de energie electrică, reia căutările pentru închirierea unui nou spațiu într-o clădire de birouri ca să mute sediul central, pe o perioadă de 10 ani.

Potrivit unui anunț al companiei, se intentioneaza să se preia în chirie prin procedură competitivă de selecție de oferte un spațiu într-o clădire de birouri care să dispună de toate dotările și utilitățile necesare, inclusiv spații de parcare, astfel încât funcționarea sediului social al S.P.E.E.H. Hidroelectrica S.A. din București să se poată desfășura în cele mai bune condiții.

Hidroelectrica își desfășoară activitatea pe mai multe etaje în clădirea Tower Center International din Bulevardul Ion Mihalache 15-17 din anul 2013, pentru care plătește chirie. Inițial, s-a dorit și s-au făcut demersuri pentru achiziția unui nou sediu (imobil, teren) într-o zonă reprezentativă a Bucureștiului, care să permită desfășurarea optimă a activității companiei.

În anunț, sunt invitați toți operatorii economici interesați să transmită către S.P.E.E.H. Hidroelectrica oferta în scopul atribuirii contractului de închirirere spațiu până pe 5 mai. Compania are nevoie să închirieze un spațiu de minim 6.900 metri pătrați și maxim 7.500 metri pătrați care să dispună de utilități complete și de 80 de locuri de parcare.

Criteriul de atribuire este calitate – preț, respectiv realizarea unui clasament al ofertelor calificate întocmit în ordine descrescătoare în urma atribuirii unui punctaj stabilit în funcție de criterii tehnice și financiare de către Hidroelectrica prin caietul de sarcini și îndeplinite de ofertant, se specifică în invitația de participare la ofertare, respectiv închiriere spațiu București.

De asemenea, Hidroelectrica închiriază mai multe imobile din patrimoniu în Cugir, Târgu Jiu, Mureș și Argeș.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.