Trofeul Electricianului, faza pe companie. 110 dintre cei mai buni electricieni ai Delgaz Grid intră în competiție

Publicat pe Categorii Electrica si termica, Energie, Flux energetic
Prima Pagina Energie Electrica si termica Trofeul Electricianului, faza pe companie. 110 dintre cei mai buni electricieni ai Delgaz Grid intră în competiție

Mâine, 10 iunie, începe la Iaşi faza pe companie a concursului profesional Trofeul Electricianului. Pentru două zile, 110 dintre cei mai buni electricieni Delgaz Grid, compania de distribuție din cadrul Grupului german E.ON, vor fi în competiţie pentru a obţine un loc în echipa de 21 ce va reprezenta compania la faza națională a celei de-a XL-a ediţii a Trofeului Electricianului, care va fi gazduită în luna iulie de Delgaz Grid tot la Iaşi, loc unde a fost organizată şi prima ediţie a competiţiei în 1977.

Trofeul Electricianului este un eveniment de tradiţie, probabil cel mai longeviv şi de anvergură concurs profesional din România.

Pregătirile pentru participarea la trofeu constituie un alt mod de perfecţionare al electricienilor noştri pentru a obţine performanţe, performanţe ce se regăsesc în final în calitatea serviciilor oferite clientilor.Concurenţii se vor întrece la şapte specializări: exploatare staţii de transformare, exploatare reţele de medie şi joasă tensiune, PRAM (protecţii şi automatizări), măsură energie electrică, montare şi reparaţii echipament primar 110 kV şi medie tensiune din staţii de transformare, montare şi reparaţii instalaţii de medie tensiune şi joasă tensiune (posturi de transformare, linii electrice aeriene şi subterane) şi defectoscopie linii electrice subterane de medie şi joasă tensiune, se precziează într-un comunicat al companiei.

Evenimentul include, pentru al patrulea an, şi secţiunea “Trofeul Electricianului Junior“, secţiune la care vor participa elevi de la licee cu profil energetic din Iaşi, Bacău, Suceava şi Vaslui.

Şi în acest an, faza naţională se va desfăşura  în preajma sărbătorii Sfântului Ilie, patronul şi protectorul celor ce lucrează în sectorul energetic.

Mult succes tuturor competitorilor!


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *