Țuca Zbârcea & Asociații câștigă marele premiu „Firma de Avocatură a Anului”

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Țuca Zbârcea & Asociații câștigă marele premiu „Firma de Avocatură a Anului”

Gala organizată de Legal Marketing evidențiază și apreciază excelența profesională din domeniul juridic de business autohton. Țuca Zbârcea & Asociații a fost desemnată „Firma de Avocatură a Anului” și, de asemenea, i-au fost decernate alte două premii pentru activitatea în domeniile M&A și, respectiv, Litigii.

25 de trofee au fost oferite în cadrul Romanian Legal Awards din acest an, dintre care 5 premii speciale au fost atribuite în semn de apreciere a excelenței în domeniul avocaturii de business. În plus, gala Romanian Legal Awards a prilejuit lansarea ediției din acest an a revistei „Legal Innovation”.

Marele trofeu „Firma de Avocatură a Anului” a revenit Țuca Zbârcea & Asociații, echipele de M&A și Litigii ale firmei fiind, de asemenea, premiate pentru implicarea în proiecte complexe de fuziuni și achiziții, precum și în spețe și cazuri litigioase de mare anvergură pe parcursul ultimului an.

Prezenți la eveniment, Florentin Țuca (Managing Partner), Robert Roșu (Partner), Christina Vlădescu (Partner) și Dragoș Apostol (Partner) au punctat importanța efortului de echipă, a pasiunii și vocației în această profesie.

Potrivit organizatorilor Legal Marketing, fiecare premiu al Romanian Legal Awards este acordat pe baza evaluării riguroase a realizărilor și contribuțiilor aduse în industria juridică pe parcursul unui an. În procesul de selecție au fost luate în considerare criterii precum performanța în litigii complexe, rezultatele obținute pentru clienți, inovația în oferirea de soluții legale și impactul în comunitatea de afaceri.

Țuca Zbârcea & Asociații este una dintre cele mai premiate societăți de avocatură din România, deținând în palmares câteva sute de distincții și trofee locale și internaționale. Mai mult, firma este plasată constant în fruntea plutonului caselor de avocatură din România de către prestigioasele ghiduri internaționale Legal 500, IFLR 1000, Chambers & Partners etc.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *