Țuca Zbârcea & Asociații, desemnată firma de avocatură a anului

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Țuca Zbârcea & Asociații, desemnată firma de avocatură a anului

Țuca Zbârcea & Asociații a fost desemnată firma de avocatură a anului în cadrul galei BR Awards, organizată de publicația de limbă engleză – Business Review. Premiul „Law Firm of the Year” vine în recunoașterea activității derulate anul trecut. Pe lângă succesul în gestionarea unor proiecte reprezentative de fuziuni și achiziții locale și transfrontaliere, finanțări sau litigii și arbitraje, membrii juriului au apreciat și alte inițiative de business ale Țuca Zbârcea & Asociații, cum ar fi încheierea unui acord de colaborare cu Andersen Global în martie 2019 și a unui parteneriat cu Trident Capital Investments în decembrie 2019.

Prezentă la gală, Raluca Vasilache, Partener al Țuca Zbârcea & Asociații și coordonatoarea departamentului de Dreptul concurenței, a declarat: „Mulțumim membrilor juriului, publicației Business Review și, nu în ultimul rând, clienților noștri, mulți dintre ei prezenți în această sală. Această distincție ne onorează, cu atât mai mult cu cât am fost nominalizați alături de patru jucători valoroși. Și poate că nu e o coincidență că primim acest premiu la cea de-a 15 ediție a galei BR Awards, într-un an în care și Țuca Zbârcea & Asociații aniversează 15 ani de la înființare”.

Gala BR Awards celebrează campionii de business ai României, distincțiile decernate fiind rezultatul votului unui juriu independent, în baza candidaturilor depuse în acest scop. Anul acesta au fost transmise peste 150 de candidaturi, dintre care 52 au intrat în etapa finală de jurizare și selecție a celor 11 câștigători ai marilor trofee.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *