Țuca Zbârcea & Asociații, cea mai bine cotată casă de avocatură din România în directorul Legal 500

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Țuca Zbârcea & Asociații, cea mai bine cotată casă de avocatură din România în directorul Legal 500

Țuca Zbârcea & Asociații a primit un număr record de nominalizări individuale și prima poziție în clasamentul celor mai bune firme de avocatură din România. Nu mai puțin de trei dintre avocații Parteneri sunt incluși în elita „Hall of Fame” a avocaților apreciați de clienți pentru realizările profesionale remarcabile.

Țuca Zbârcea & Asociații conduce clasamentul firmelor de avocatură din România cu 12 poziții în Band 1 în cele mai spectaculoase domenii ale dreptului: Fuziuni și achiziții/Drept societar și comercial; Drept financiar-bancar; Litigii și arbitraje; Dreptul muncii; Energie și resurse naturale; Dreptul concurenței; Proprietate intelectuală; PPP și achiziții publice; Drept imobiliar; Restructurare și insolvență; Taxe; Telecom, media și tehnologie (TMT).

Potrivit ghidului britanic, „Țuca Zbârcea & Asociații este o firmă de top”, cu „o echipă formidabilă de avocați, capabilă să gestioneze cele mai complexe și delicate cazuri și proiecte”. 

De asemenea, expertiza firmei a fost evidențiată și în domeniile Piețe de capital, Dreptul aplicabil industriei jocurilor de noroc și Dreptul penal al afacerilor.

Un record pe plan local, ediția din acest an a directorului britanic Legal 500 EMEA include un număr mai mare de avocați sau consultanți fiscali din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații și Țuca Zbârcea & Asociații Tax față de anul precedent, și anume 16 au fost cotați drept „Leading Individuals”; 10 s-au calificat drept „Next Generation Partners”; 8 au fost evidențiați ca „Rising Stars” și nu mai puțin de 29 au fost menționați în cuprinsul editorialului analiștilor Legal 500 sau considerați ca având un rol cheie în cadrul echipelor („Other Key Lawyers”).

Nu în ultimul rând, trei dintre avocații Parteneri din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, și anume Robert Roșu, Răzvan Gheorghiu-Testa și Cătălin Băiculescu sunt considerați a face parte din elita „Hall of Fame” a avocaților aflați în vârful ierarhiei profesionale.

Ediția 2023 a directorului britanic Legal 500 EMEA, lansată recent, reprezintă o radiografie detaliată a activității celor mai importante firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, fiind totodată un reper și în ceea ce privește cei mai abili și de succes avocați din aceste regiuni.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *