Ucenicii electricieni au început școala

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Ucenicii electricieni au început școala

Astăzi s-a dat startul pentru o nouă generație de elevi înscriși la clasele Ucenic Electrician din cadrul Liceulului Tehnologic Astra Pitești, Liceului Energetic Craiova, Liceului Energetic Târgu Jiu, Liceului Tehnologic Nr. 1 Alexandria, Liceului Tehnologic „Ferdinand I” Râmnicu Vâlcea, respectiv Liceului Tehnologic „Alexe Marin” din Slatina.

313 de Ucenici Electricieni în anul școlar 2023 – 2024 și o nouă tehnologie în pregătirea lor tehnică

Cu fiecare generație de Ucenici Electricieni, marcăm un nou moment important în drumul nostru. Ne mândrim să contribuim la formarea unei noi generații de specialiști și suntem hotărâți să ne asigurăm că acești tineri vor avea cunoștințele și abilitățile necesare pentru a face față provocărilor din domeniul electricității, susțin reprezentanții Distribuție Oltenia.

Alți 201 de Ucenici Electricieni din clasa a X-a și a XI-a s-au adunat în clase alături de părinți și profesori pentru a afla noutățile unui nou an școlar în proiectul lansat de Distribuție Oltenia și sprijinit de partenerii săi, ADREM, Energobit, Comranado, Elco Târgu Jiu și ALM Power.

Pe lângă beneficiile care se păstrează:

       panouri fotovoltaice;

       tablete pentru toți elevii;

       burse de studiu pentru primii 5 elevi din clasă, pentru a sprijini performanța;

       ateliere de dezvoltare personală;

       alte noi oportunități de practică vor fi lansate în acest an școlar, atât în teren prin parteneriatele încheiate cu cei 5 colaboratori, dar și la clasă prin parteneriatul nostru tradițional cu Fundația Progress.

”Rămânem dedicați misiunii de a pregăti viitorii profesioniști din domeniul energetic si pregătiți să le punem la dispoziție toate instrumentele pentru o carieră de succes. Am devenit deja o comunitate solidă, pe care o extindem anual cu membri noi, parteneri și Ucenici. Vom continua să creștem acest proiect cu sprijinul partenerilor noștri și cu expriența, resursele și inovația pe care le dedicăm unui viitor stabil tinerilor Ucenici. Este o mândrie și o responsabilitate să îi ghidăm astăzi pe aceia care vor aprinde lumina în casele noastre mâine”, spune Eugen Butoarcă, Director Executiv Distribuție Oltenia

Ca de fiecare dată, ADREM și Energobit continuă să fie susținătorii proiectului Ucenic Electrician. Cei doi parteneri au început deja noul an școlar prin preluarea a 3 tineri absolvenți în programul de internship, Electrician Junior și se angajează să ofere noi oportunități de practică în continuare.

Alături de viitorii profesioniști din energie sunt și specialiștii de la Comranado, Elco Târgu Jiu și ALM Power.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *