Veste bună de la ministrul Câciu: Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până pe 31 martie 2024

Publicat pe Categorii Flux energetic, Info, Info Consumatori
Prima Pagina Actual Flux energetic Veste bună de la ministrul Câciu: Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până pe 31 martie 2024

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, vine cu o veste bună pentru cei aproximativ 2 milioane de beneficiari ai voucherelor pentru energie. Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine și peste iarna care începe, anunță ministrul.

În urma discuțiilor cu reprezentanții Comisiei Europene, s-a obținut acordul prelungirii valabilității cardurilor de energie de la 31 decembrie 2023 la 31 martie 2024.

În acest sens, în aceste zile, inițiem demersurile de modificare a legislației naționale pentru ca acest acord să fie rapid implementat, a spus ministrul Câciu.

Compensarea prețurilor la energie este o măsură importantă prin care asigurăm sprijin familiilor vulnerabile și ne menținem angajamentele luate, așa cum e normal, a scris ministrul pe pagina lui de facebook.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *