Vestra(Elsaco), furnizor exclusiv al produselor Rockwell Automation pe piața românească

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Vestra(Elsaco), furnizor exclusiv al produselor Rockwell Automation pe piața românească

Vestra(Grupul Elsaco), companie specializată în vânzarea de echipamente pentru companiile de utilități, va distribui pe piața din România echipamentele Rockwell Automation, lider mondial în domeniul automatizărilor industriale.

Compania românească va fi în următorii cinci ani partener exclusiv al gigantului american pentru piața din România, urmând să asigure pe lângă furnizarea de echipamente și servicii de consultanță pentru beneficiari – companii de utilități și antreprenori care activează în piața de profil din România, se precizează într-un comunicat al firmei.
vlad-iftime
”Am câștigat dreptul de a deveni furnizor exclusiv al produselor Rockwell Automation pe piața din România în urma unui concurs la care au participat 4 companii și a unor negocieri intense derulate timp de 18 luni. Mandatul pe care l-am obținut constituie o veritabilă provocare pentru noi, echipa Vestra, un brand nou în piață dar care beneficiază de experiența și expertiza de peste 20 de ani, pe care Elsaco a consolidat-o în România”, a declarat Vlad Iftime, director general executiv al Vestra.

Vestra va distribui pe piața locală echipamente hardware şi software pentru automatizări industriale, vânzările fiind estimate să crească de la 4 milioane de euro în 2015 la 15-18 milioane de euro în umătorii trei ani. Începând cu ultimul trimestru al anului, Vestra va deveni distribuitor exclusiv pentru piața locală al echipamentelor Rockwell Automation, companie care estimează pentru anul financiar în curs vânzări totale, la nivel global, de aproximativ 6,6 miliarde USD.

“Vestra (Grupul Elsaco) este un partener strategic al Rockwell Automation în România pentru că oferă acoperire pe întreg teritoriul României, fiind soluţia ideală pentru toţi cei implicaţi şi care va îmbunătăţi semnificativ serviciile dedicate clienţilor”, a declarat Miroslav Seifert, Rockwell Automation Channel Manager.

Parteneriatul cu Rockwell Automation va susține cu aproape o treime vânzările companiei românești, al cărei obiectiv pe termen mediu este acela de a deveni liderul pieței de echipamente și soluții pentru industria de utilități.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *