VIDEO Am pus în lumină, la Gala InvesTenergy, tineri valoroși, profesioniști, cu dorință de autoperfecționare și de a realiza proiecte îndrăznețe. Mircea BIȚOIU, Președinte SIER București Tineret, premiat pentru profesionalism, dedicare și performanțe

Publicat pe Categorii Actual, Esential, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Am pus în lumină, la Gala InvesTenergy, tineri valoroși, profesioniști, cu dorință de autoperfecționare și de a realiza proiecte îndrăznețe. Mircea BIȚOIU, Președinte SIER București Tineret, premiat pentru profesionalism, dedicare și performanțe

Viitorul energiei în România este în mâna tinerei generații. Avem tineri valoroși, profesioniști, cu dorință de autoperfecționare și de a realiza proiecte îndrăznețe. Dna Dana DĂRĂBAN, Director Executiv, Federaţia Asociaţiilor Companiilor de Utilităţi din Energie – ACUE a pus în lumină un tânăr specialist, la Gala InvesTenergy. Este vorba despre Mircea Bițoiu, Președinte SIER București Tineret, premiat pentru profesionalism, dedicare și performanțe în activitate.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Mircea Bițoiu! Respect și prețuire!

Mircea Bițoiu este absolvent al Facultății de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București, promoția 2009, specializarea inginerie hidroenergetică. A urmat studiile de master și, în prezent, este doctorand tot la Facultatea de Energetică. Și-a început activitatea în domeniul energetic în anul 2007 la compania Romelectro și ulterior a lucrat în cadrul companiilor Electromagnetica și E.ON, iar în prezent la Engie, ca manager de proiect pentru investiții din domeniul surselor regenerabile de energie (hidrocentrale și instalații fotovoltaice).

Este un tânăr activ și foarte implicat în activitatea în cadrul asociațiilor profesionale, încă din primul an  de facultate, 2005. Este fondator al Filialei București Tineret a Societății Inginerilor Energeticieni din România, fiind Președintele acesteia. A organizat împreună cu colegii săi 10 ediții ale Conferinței: Carieră în industria energetică, zeci de vizite tehnice la principalele obiective energetice din România și multe alte proiecte la care au participat mii de tineri energeticieni.

De asemenea, lucrează pentru Facultatea de Energetică din cadrul Universității Politehnica din București, în cadrul proiectului ROSE, ca și consultant consiliere profesională şi orientare în carieră pentru studenți.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *