VIDEO Andrei Berechet, Specialistul premiat la Gala InvesTenergy pentru contribuția semnificativă în poziționarea Adrem ca lider de piață pentru sistemele SCADA dedicate companiilor de utilități

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Andrei Berechet, Specialistul premiat la Gala InvesTenergy pentru contribuția semnificativă în poziționarea Adrem ca lider de piață pentru sistemele SCADA dedicate companiilor de utilități

ADREM a pus un Specialist din cadrul companiei în lumină la Gala InvesTenergy. Cei peste 15 ani de experiență în poziții de top în sectorul energetic îl recomandă pe Andrei Berechet ca unul dintre cei mai activi manageri români din domeniu.

Dl Corneliu BODEA, CEO Adrem, l-a prezentat și premiat pe Dl Andrei BERECHET pentru profesionalism, dedicare și performanțe.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Andrei Berechet! Respect și prețuire!

Andrei Berechet ocupă, în prezent, funcția de Business Development Director al grupului Adrem, trei companii care oferă servicii și soluții în domeniul energetic. Preocuparile sale actuale includ domenii precum Asset Performance Management, Advanced DMS, Distributed Energy Resources și tehnologiile IT&C utilizate de acestea (IIoT, cloud & mobile computing, analytics).

Din rolurile diverse pe care le-a avut de-a lungul timpului în cadrul companiilor Adrem, Andrei Berechet a contribuit la diversificarea portofoliului de soluții și servicii pentru eficiență energetică și rețele inteligente. De asemenea, a avut o contribuție semnificativă în pozitionarea Adrem ca lider de piață pentru sistemele SCADA dedicate companiilor de utilități – energie electrică, gaze naturale, termoficare, apa și canalizare, electrificarea transporturilor.

De profesie inginer automatist, Andrei Berechet a urmat programul de Executive MBA al ESMT Berlin – European School of Management and Technology.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *