VIDEO Conferința anuală InvesTenergy. Cristian SECOȘAN, CEO, Siemens România: În situația de azi nu am prea multe motive de optimism. Soluțiile noastre necesită, în primul rând, o industrie puternică, solidă, cu posibilități de investiții și, din păcate, nu este momentul acesta

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Conferința anuală InvesTenergy. Cristian SECOȘAN, CEO, Siemens România: În situația de azi nu am prea multe motive de optimism. Soluțiile noastre necesită, în primul rând, o industrie puternică, solidă, cu posibilități de investiții și, din păcate, nu este momentul acesta

„Deși nu sunt pesimist din fire, de obicei sunt mult prea optimist, în situația de azi nu am prea multe motive de optimism. Soluțiile noastre necesită, în primul rând, o industrie puternică, solidă, cu posibilități de investiții și, din păcate, nu este momentul acesta. Problemele care există pe piața energiei, cele de legislație, cu multe modificări, crize care nu sunt gestionate bine. Spunea cineva mai devreme că este bine că s-a făcut ceva, ok dar a fost greșit ce s-a făcut și lucrurile acestea nu îmi dau motive de optimism”, a declarat Cristian SECOȘAN, CEO, Siemens România, la Conferința anuală InvesTenergy.

Vestea bună este că noi, la Siemens, avem soluții tehnice, avem tehnologie pentru toate provocările, fie că vorbim de verde, de digitalizare. Avem soluții pentru tot sectorul energetic. Tot ce este necesar este ca cei care vor să le implementeze, să poată să facă acest lucru și să existe o piață de energie funcțională, cu un cadru legislativ adecvat, a completat Secoșan.

El a precizat că partea de generare este acoperită de Siemens Energy. Siemens România este, în continuare, compania care poate dezvolta soluțiile inteligente pentru sistemul energetic. Un aspect pozitiv este că marile companii de furnizare a energiei au în plan sau au demarat deja proiecte care implică soluții inteligente, pentru a asigura consumatorilor energie accesibiliă și în condiții de siguranță, a afirmat Cristian Secoșan.

Și ca să închei într-o notă optimistă, tehnologia este disponibilă, poate să sprijine provocările pe care le are sistemul energetic și noi suntem aici să facem acest lucru, a spus Cristian Secoșan, CEO Siemens România.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *