VIDEO Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor. Corina Popescu, o Doamnă a energeticii românești, premiată pentru profesionalism, dedicare, performanțe și pentru că nu se dă bătută în fața marilor provocări

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor. Corina Popescu, o Doamnă a energeticii românești, premiată pentru profesionalism, dedicare, performanțe și pentru că nu se dă bătută în fața marilor provocări

„Să punem Oamenii din energie în lumină”. La Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie am premiat o Doamnă a energeticii românești, pentru profesionalism, dedicare și performanțe și pentru că nu se dă bătută în fața marilor provocări, din contră, și le asumă, cu responsabilitate. Este vorba despre Dna Corina POPESCU care a fost prezentată audienței și a primit Diplomă de excelență și trofeu din partea Dlui Răzvan NEAMȚU, membru fondator și vicepreședinte PATRES.

Dna Corina Popescu reprezintă România în calitate de Vicepreședinte Eurelectric, asociația ce reprezintă peste 3.500 de companii de producție, distribuție și furnizare a energiei electrice din Uniunea Europeană. Este una dintre cele mai puternice și influente femei din sectorul energetic, un executiv de top cu o experiență impresionantă în domeniul energiei electrice și al gazelor naturale.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Doamnă Corina POPESCU! Respect și prețuire!

De formație inginer energetician, Dna Corina Popescu a absolvit Universitatea Politehnica București, cu master în Energetică. A fost Secretar de Stat în Ministerul Energiei și a deținut funcții de conducere în companii importante din sectorul energetic. În prezent, conduce una dintre cele mai importante companii românești -Electrica. Dna Popescu este și Președinte al Institutului Național Român pentru Studiul Amenajării și Folosirii Surselor de Energie – IRE.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *