VIDEO Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie „Să punem Oamenii din energie în lumină”. Dl Ion LUNGU – premiat pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanțe în activitate

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Furnizare / Distributie / Transport, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie „Să punem Oamenii din energie în lumină”. Dl Ion LUNGU – premiat pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanțe în activitate

 “Să punem Oamenii din energie în lumină” a fost tema Galei InvesTenergy dedicată specialiștilor din sectorul energetic. La ediția din acest an a Conferinței anuale InvesTenergy, am lansat acest proiect special, pe care am dorit să îl prezentăm prin organizarea unei festivități. Am premiat – împreună cu invitații și partenerii InvesTenergy – o parte dintre specialiști merituoși din sectorul energetic pentru întreaga carieră, pentru activitatea lor de zi cu zi, pentru profesionalism, dedicare și performanțe.

Vă prezentăm, într-o serie de articole cu VIDEO, specialiștii din energie premiați la Gala Investenergy 2021.

Domnul Ion Lungu a fost primul specialist premiat pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanțe în activiatate. Dl George Niculescu, Secretar de stat în Ministerul Energiei l-a prezentat pe Dl Lungu și i-a acordat Diploma de Excelență și Trofeul din partea InvesTenergy.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Domnule Ion Lungu! Respect și prețuire!

Specialist  recunoscut, dată fiind cariera de excepție dedicată domeniului energetic, cu peste 46 de ani de activitate, Domnul Ion Lungu are o vastă experiență, este un profesionist și un lider de opinie, fiindu-i solicitată expertiza atât în plan național, cât și international. 

Dedicat în totalitate muncii sale,  domnia sa este un OM integru, respectat și apreciat  de colegii din întreg sectorul energetic, precum și de autorități, o persoană cu un caracter nobil, pe care poți pune bază și de la care poți învăța în fiecare zi.

A condus Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), contribuind – prin deciziile sale – la formarea și buna funcționare a pieței de energie din România.  A ocupat funcții de conducere în cadrul unora dintre cele mai importante companii din domeniu, precum Renel, Electrica și CEZ. Timp de 15 ani a fost Președinte Asociației Furnizorilor de Energie din România, acum are calitatea de Director Executiv.

De asemenea, a avut o activitate academică dinamică, la Universitatea Politehnica din București și Universitatea ‘Valahia’ din Târgoviște. În prezent, este Profesor la Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine – FABIZ, din cadrul ASE. 


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *