VIDEO Gala InvesTenergy „Să punem Oamenii din energie în lumină”. Claudiu BUTACU – premiat pentru promovarea României, profesionalism, dedicare și performanțe

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Investitii / Tranzactii, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO Gala InvesTenergy „Să punem Oamenii din energie în lumină”. Claudiu BUTACU – premiat pentru promovarea României, profesionalism, dedicare și performanțe

La Gala InvesTenergy am pus Oamenii din energie în lumină.

Dna Anca Dragu, Senator, fost Președinte Senatul României, a prezentat și premiat un tânăr specialist, care – prin tot ce face – promovează România, un tânăr merituos, dedicat, un profesionist. Este vorba despre Drd. ing. Claudiu BUTACU, care crede, cu tărie, într-un viitor sustenabil, în comunități SMART, utilizând energie curată și cu o tranziție provocatoare către un mixt energetic curat într-un orizont de timp apropiat.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Caludiu Butacu!

Președinte al Asociației Solar Decatlon București, Claudiu a contribuit la realizarea proiectului EFdeN, ce presupune construcția de case solare cât mai eficiente și independente energetic, premiate național și internațional. Grație muncii lui și echipei de la EFdeN, România va fi gazda concursului Solar Decathlon Europe, în anul 2023.

De asemenea, Claudiu este un susținător vehement al prosumatorilor. Este cofondator la energiaTa.org, un proiect ce vizează facilitarea micilor producători de energie pentru a scurta durata obținerii de autorizații pentru instalațiile de producere a energiei electrice din surse regenerabile.

Este absolvent al IEP (Institute of Energy Professionals) cu certificarea ”Professional Energy Manager” și al Romanian Green Building Council în 2015 cu ”Green Building Professional”, Sustainability Manager (ECQA – Progam LEAD SUS). Este membru al Consiliului Director la Comitetului Național Român al Consiliului Mondial al Energiei, făcând parte din programul Future Energy Leaders.

Este, de asemenea, reprezentant al României în cadrul World Energy Council, fiind ales în TOP 100 Future Energy Leaders ai World Energy Council .  

Drd. ing. Claudiu Butacu a primit, la Gala InvesTenergy, Diplomă de Excelență pentru promovarea României, profesionalism, dedicare și performanță.

.


Publicat de

Cristina Trefaș

Director Editorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *