VIDEO InvesTenergy. Petre STROE, CEO MET România Energy: “Încerc să conving acționariatul că se poate investi în România”

Publicat pe Categorii Actual, Business, Flux energetic, Investitii / Tranzactii, Semnal
Prima Pagina Actual Flux energetic VIDEO InvesTenergy. Petre STROE, CEO MET România Energy: “Încerc să conving acționariatul că se poate investi în România”

„Încerc să conving acționariatul că se poate investi în România, să conving că este nevoie să se investească și din perspectiva unui acționar care dorește să-și recupereze investiția, să traduc diversele evenimente nefericite, gen OUG 114,  în așa măsură încât să nu existe o emoție prea mare și, totuși, să existe o înțelegere că se poate trăi și cu această situație”, a afirmat Dl Petre Stroe, CEO MET România Energy la Conferința anuală InvesTenergy cu tema „Energie cu responsabilitate”.

Producție video: Ba Da Media

Potrivit domniei sale, o zonă unde responsabilitatea trebuie să se manifeste este în activitatea economică unui furnizor, făcând referire la o experiență recentă a MET. În 2 ani succesivi, am achiziționat și integrat 2 furnizori de pe piața locală preluând portofoliile în așa fel încât asupra consumatorului nu s-a manifestat niciun impact, asigurând menținerea unei profitabilități optime, a precizat Stroe.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *