VIDEO. Tinerii de la FEL România au pus în lumină, la Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie, pe Elena RATCU – o Doamnă care lucrează de peste 40 de ani în sectorul energetic. Recunoaștere pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanțe

Publicat pe Categorii Actual, Business, Esential, Semnal, VIDEO
Prima Pagina Actual Esential VIDEO. Tinerii de la FEL România au pus în lumină, la Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie, pe Elena RATCU – o Doamnă care lucrează de peste 40 de ani în sectorul energetic. Recunoaștere pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanțe

Tinerii profesioniști de la Future Energy Leaders România – Gabriela Sava și Adrian Vintilă – au pus în lumină, la Gala InvesTenergy dedicată specialiștilor în energie, o Doamnă care lucrează de peste 40 de ani în sectorul energetic. O Doamnă inimoasă și talentată, care activează de o viață în domeniul energetic, pe care-l iubește. Dovadă sunt și cărțile dedicate specialiștilor din energie, dialogurile de suflet cu aceștia pe care le realizează.

Doamna Elena RATCU, Consilier CNR-CME, Cofondator FEL Romania, Profesionist în comunicare în domeniul energetic, a fost premiată la Gala InvesTenergy pentru întreaga carieră, profesionalism, dedicare și performanțe în activitate.

Vă invităm să vizionați momentul de premiere. Felicitări Doamnă Elena Ratcu! Respect și prețuire!

În cei peste 40 de ani de activitate în sectorul energetic, Dna Ratcu a îndeplinit, pe rând, funcțiile de șef al departamentului de relații internaționale la ICEMENERG, director PR și comunicare la RENEL/CONEL, Secretar General al Transelectrica,  manager al programului de tineret FEL Romania al CNR-CME, parte din rețeaua mondială a World Energy Council.  Este autor al Volumelor I,II și III „Seniorii energiei” și al cărților de memorialistică  „Omul Marius Peculea” și „Vis de frumos- Neli Pfeiffer”. În prezent este consilier în cadrul CNR-CME (Comitetul Național Român al Consiliului Mondial al Energiei).

Doamna Elena Ratcu, premiată de tinerii de la FEL România și de InvesTenergy, este de neoprit, lucrează la multe alte proiecte, este toată suflet. Aveți respectul și prețuirea noastră pentru experiența și parcursul profesional, pentru implicarea și devotamentul de care dați dovadă în tot ceea ce faceți.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *