Vlad-Gabriel Sincă, numit Secretar de stat în Ministerul Energiei

Publicat pe Categorii Flux energetic
Prima Pagina Actual Flux energetic Vlad-Gabriel Sincă, numit Secretar de stat în Ministerul Energiei

Vlad-Gabriel Sincă se alătură celor 3 Secretari de stat din echipa ministrului Energiei Virgil Popescu. El a fost numit în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei, printr-o decizie a prim-ministrului Florin Cîţu, publicată în Monitorul Oficial.

Vlad Sinca este propunerea Alianței USR PLUS. Acesta este prezentat de partid ca economist cu o experiență de zece ani în domeniul energiei, în poziții de management la diferite companii. A devenit membru USR în 2018 și a contribuit la programul de guvernare al USR PLUS în domeniul energiei. Sinca a lucrat la Tinmar, unde s-a ocupat de vânzările de energie, ultima funcție fiind cea de responsabil cu furnizarea de energie la Cotroceni Park, care operează mall-ul Afi Cotroceni.

La Ministerul Energiei, în funcţia de secretar de stat au mai fost numiţi Dan-Dragoş Drăgan, George-Sergiu Niculescu și Akos Derzsi.

Citiți mai multe pe https://www.investenergy.ro/ministrul-virgil-popescu-are-echipa-dan-dragos-dragan-george-sergiu-niculescu-si-akos-derzsi-numiti-secretari-de-stat-sunt-specialisti-in-domeniul-furnizarii-de-energie-in-energie-regenerabila-si/


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *