Vlăsceanu & Partners a asistat Photon Energy Group

Publicat pe Categorii Flux energetic, Regenerabile
Prima Pagina Actual Flux energetic Vlăsceanu & Partners a asistat Photon Energy Group

Vlăsceanu & Partners (VLP) a asistat Photon Energy Group, la sfarsitul anului 2022, in legatura cu proiectele sale de energie regenerabila cu o capacitate de 27 MW.

Asistenta VLP a cuprins o gama larga de servicii, de la faza de due diligence si assistenta pentru semnarea documentelor tranzactiei si pana la etapa de construire si incepere a operarii.

“In ultima perioada vedem tot mai multi investitori intrand pe piata de energie regenerabila din Romania. De asemenea, dezvoltatorii de astfel de proiecte devin tot mai sofisticati iar piata din Romania ramane una dintre cele mai interesante din Europa. Suntem incantati ca avem oportunitatea de a lucra cu Photon Energy Group, care este intr-o continua crestere a activitatii sale in Europa si care are experienta si operatiuni in toate domeniile legate de proiectele de energie regenerabila, de la faza de dezvoltare, la cea de construire si operare si mentenanta, precum si experienta  in alte domenii verzi. Sunt unul dintre putinii investitori care au reusit sa construiasca mai multe proiecte in acelasi timp si care vor ajunge rapid si la faza de operare.”, a mentionat Loredana Vlăsceanu, Partener la Vlăsceanu & Partners.

Echipele proiectelor au fost conduse din partea Vlasceanu & Partners de catre Loredana Vlasceanu si Raluca Spinu, Partener, si au inclus, printre altii, pe Mihaela Farin, Senior Associate, Stefania Neagu, Associate si Vlad Velcea, Junior Associate.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *