Bogdan Leu, Director Programe FEL Romania&Expert rețele electrice Transelectrica, a fost cooptat în FEL 100 cei mai promițători viitori lideri energeticieni la nivel global

Publicat pe Categorii Energie, Esential, Semnal
Prima Pagina Actual Esential Bogdan Leu, Director Programe FEL Romania&Expert rețele electrice Transelectrica, a fost cooptat în FEL 100 cei mai promițători viitori lideri energeticieni la nivel global
  • Consiliul Mondial al Energiei a anunțat adăugarea a 17 noi membri la programul său global Future Energy Leaders

Bogdan Leu, Director Programe la #FELRomania, a fost cooptat în programul Future Energy Leaders (FEL) 100, aflat sub egida World Energy Council. El s-a alăturat astfel celor mai promițători viitori lideri energeticieni la nivel global.

Consiliul Mondial al Energiei a anunțat adăugarea a 17 noi membri la programul său global Future Energy Leaders, platforma Consiliului de sprijinire și promovare a liderilor energetici de mâine. Membrii programului global Future Energy Leaders sunt tineri profesioniști excepționali care împărtășesc angajamentul de a modela viitorul energiei, de a rezolva cele mai presante provocări ale lumii în materie de energie și sustenabilitate și de a se angaja în dialoguri naționale, regionale și globale pentru a ne îndeplini viziunea Humanising Energy, se precizează în comunicatul Consiliului Mondial al Energiei.

Bogdan Leu este expert rețele electrice în Transelectrica, unde își desfășoară activitatea ca și specialist în proiecte de retehnologizare stații electrice și digitalizare la nivel de companie. Bogdan a absolvit Facultatea de Energetică, UPB cu un master finalizat în cadrul Grenoble INP, iar în prezent este doctorand al Facultății de Inginerie Electrică, UPB.Este membru FEL Romania din anul 2017, iar din anul 2021 este membru al Board-ului de Management.

Comunitatea globală Future Energy Leaders a Consiliului din 2022 reprezintă aproape 60 de țări și fiecare continent, cu membri din medii diverse din toate domeniile ecosistemului energetic, inclusiv guvern, afaceri și industrie, mediul academic și cercetare, finanțe, OIG, ONG-uri, petrol și gaze, surse regenerabile. , tehnologie, inovație și start-up-uri, inginerie și construcții și utilități. #FEL100 este platforma destinată să inspire și să modeleze liderii din sectorul energetic. Programul este conceput pentru a facilita, pentru o perioadă de maxim 3 ani, interacțiunea între un număr riguros selectat de participanți din toată lumea și pentru a face posibilă colaborarea regională și internațională.


Publicat de

Redacția

Echipa InvesTenergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *