A intervenit Guvernul. Romgaz a suspendat 14 zile notificarea de reziliere a contractului cu DuroFelguera și Romgaz pentru centrala de la Iernut

Publicat pe Categorii Business, Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic A intervenit Guvernul. Romgaz a suspendat 14 zile notificarea de reziliere a contractului cu DuroFelguera și Romgaz pentru centrala de la Iernut

La intervenția Guvernului, Romgaz mai dă o șansă asocierii formată din DuroFelguera și Romelectro să vină cu  o propunere concretă de finalizare și punere în funcțiune a CTE Iernut, prin construcția unei central termoelectrice de 430 MW, cu ciclu combinat cu turbine cu gaze, în termen cât mai scurt posibil.

Printr-o informare transmisă BVB, S.N.G.N. ROMGAZ informează acționarii și investitorii asupra faptului că, în data de 8 aprilie 2021, a suspendat notificarea de reziliere a Contractului de lucrări nr. 13384/2016, având ca obiect Dezvoltarea CTE Iernut, prin construcția unei centrale termoelectrice de 430 MW, cu ciclu combinat cu turbine cu gaze, pe o perioada de 14 zile, la solicitarea Executantului.

Pe perioada suspendarii notificării de reziliere a contractului, Executantul urmează să prezinte o propunere concretă de finalizare și punere în funcțiune a obiectivului de investiții, în termen cât mai scurt posibil, iar S.N.G.N. ROMGAZ S.A. să analizeze propunerea și să formuleze un raspuns, se specifică în informare.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *