Aceeași instanță, același verdict pentru CE Hunedoara – insolvență. Administrator judiciar neschimbat: GMC Craiova

Publicat pe Categorii Business, Semnal
Prima Pagina Actual Semnal Aceeași instanță, același verdict pentru CE Hunedoara – insolvență. Administrator judiciar neschimbat: GMC Craiova

Se reia ce s-a început la Complexul Energetic Hunedoara, după câteva luni de stand-by societatea intrând din nou în insolvență. Tribunalul Hunedoara a admis cererea companiei de reintrare în insolvenţă. Ca și în cazul primei insolvențe, decisă în data de 7 ianuarie, aceeaşi instanţă a judecat aceeaşi cerere, verdictul fiind similar.

Complex-Energetic-HunedoaraNu s-a produs schimbare nici în cazul administratorului judiciar, Casa de Insolvenţă GMC Craiova urmând să gestioneze în continuare societatea pe perioada insolvenței.

Hotărârea tribunalului nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel în termen de şapte zile de la publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă.

Citiți și Creditorii încurcă ițele la CE Hunedoara. Judecarea cererii de reintrare în insolvență, amânată Cititi mai multe pe https://www.investenergy.ro/creditorii-incurca-itele-la-ce-hunedoara-judecarea-cererii-de-reintrare-in-insolvemta-amanata/

In cadrul CEH lucreaza circa 6.300 de angajati la termocentralele Mintia si Paroseni, precum si la minele de carbune Lonea, Livezeni, Lupeni si Vulcan din Valea Jiului. CEH are datorii totale de 1,5 miliarde de lei, din care 1,2 miliarde de lei catre Ministerul Finantelor Publice.

 


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.