Acționarii nu l-au vrut pe Bogdan Stănescu administrator la Oil Terminal

Publicat pe Categorii Flux energetic, Petrol si gaze
Prima Pagina Actual Flux energetic Acționarii nu l-au vrut pe Bogdan Stănescu administrator la Oil Terminal

Bogdan Stănescu, directorul general al Directiei Generale Privatizare și Administrare a Participațiilor Statului în Energie- DGPAPSE din cadrul Energie nu a ajuns administrator la societatea Oil Terminal.  Acționarii au ales, în ședința AGOA din 11 august, pe Nicoleta Mariana Moise, şefa Serviciului Buget, monitorizare resurse materiale şi financiare din cadrul Ministerului Energiei în funcția de administrator.

oil-terminal29Pe lista finală a candidaţilor la şefia Oil Terminal, alături de cei doi a fost și inginerul Niculae Țicu. Noul administrator înlocuiește pe Dan Codescu, care a demisionat, Bogdan Stănescu asigurând perioada de interimat.

Nicoleta Mariana Moise, 34 de ani, este din iulie 2015 şefa Serviciului Buget, monitorizare resurse materiale şi financiare din cadrul Ministerului Energiei. A fost consilier în cadrul aceluiaşi minister, în perioada decembrie 2014- iulie 2015, după ce anterior a ocupat un post de consilier la Departamentul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri şi Turism.

Bogdan Stănescu deține un record, ca funcționar public având funcții în 12 societăți ale statului, printer care Oltchim, Nuclearelectrica, Complexul Energetic Hunedoara și altele.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *