Acționarii SNN au aprobat declanșarea procedurii de selecție a doi membri în Consiliul de Administrație

Publicat pe Categorii Flux energetic, Hidro si nucleara
Prima Pagina Actual Flux energetic Acționarii SNN au aprobat declanșarea procedurii de selecție a doi membri în Consiliul de Administrație

Încep căutările pentru doi administratori la Nuclearelectrica. Acționarii companiei au aprobat declanșarea  procedurii de selecție a doi membri in Consiliul de Administrație, conform prevederilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificarile si completarile ulterioare.

De asemenea, acționarii au aprobat, prin vot secret, revocarea lui Iulian Robert Tudorache din functia de membru la Consiliului de Administratie, ca urmare a renuntarii la mandat. Membrii Consiliului de Administratie al SNN au luat act, prin Decizia nr. 130/10.07.2020, de demisia lui Tudorache din funcția de membru al Consiliului de Administrație începând cu data de 24.08.2020.

Mandatul de administrator al lui Cristian Gentea a încetat în noiembrie 2020, pe motiv că acesta este primar al municipiului Pitești. În ședința AGA de ieri, 27 ianuarie, acționarii au aprobat și revocarea lui Cristian Gentea din functia de membru al Consiliului de Administratie ca urmare a incetarii de drept a contractului de mandat avand in vedere intervenirea unui caz de incompatibilitate prin ocuparea unei functii alese in cadrul administratiei publice.


Publicat de

Redacția

Echipa InvestEnergy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.